İslami İlimler Fakültesi Personeli Konukevinde Buluştu

İslami İlimler Fakültesi akademik ve idari personeli, Konukevimizdeki yemekli programda bir araya geldi. Doktora eğitimini tamamlayan ve öğretim üyesi olan akademisyenlerimiz ile yeni çocuğu olan personelimizi tebrik etmek ve ayrılan akademik personele hediye takdim amacıyla düzenlenen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat da katıldı.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdülcelil Bilgin’in selamlama konuşmasının ardından söz alan Prof. Dr. Polat, davetlerinden dolayı fakülte yönetimine teşekkür etti. Muş Alparslan Üniversitesinin bütün birimlerinde çok ciddi bir gayret ve uyum olduğunu, gerek ilimizde gerekse il dışında bu uyum ve çalışma azminin herkes tarafından takdirle karşılandığını söyleyen Prof. Dr. Polat, özellikle İslami İlimler Fakültesinin, başarı grafiğini günden güne yükseltmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti. Üniversitemizde icra edilen çalışmalara ve gelinen aşamaya dair açıklamalarda da bulunan Prof. Dr. Polat, daha kalıcı kurumsal başarılar elde etmek için yapılması gerekenler hususunda önerilerde bulundu.

Program, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.