Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT ve Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Harun DEMİR Dekanımız Murat SERDAR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT ve Genel Sekreterimiz  Öğr. Gör. Harun DEMİR, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat SERDAR’ı makamında ziyaret ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT ve Genel Sekreterimiz  Öğr. Gör. Harun DEMİR, İslami İlimler Fakültesi Dekanı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Murat SERDAR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Serdar, Muş Alparslan Üniversitesine hizmet edecek olmanın kendisi için mutluluk verici olduğunun altını çizdi. Ziyaret esnasında ilerleyen zamanda Fakültede yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.